De Open Hof Oud-Beijerland

De Open Hof Oud-Beijerland

Welkom op de website van De Open Hof. Wij zijn een Protestantse Gemeente in Oud-Beijerland en staan middenin de samenleving. Op onze website vindt u meer informatie over ons en onze activiteiten.

Wij zijn een veelkleurige gemeente in Oud-Beijerland. Als Protestantse Gemeente te Oud-Beijerland, geven we op eigen, kleurrijke wijze inhoud aan onze missie

lees meer »
 
Liturgisch bloemschikken in de 40dagen tijd

Paasfeest
Liturgisch bloemschikken in de 40dagen tijd

Iedere zondag staat er in deze 40dagen tijd weer een prachtig liturgisch bloemstuk met symbolische betekenissen in de kerk. Wilma en Wim van 't Noordende maken hier heel veel werk van. Het is zeker de moeite waard om dit nog eens te bekijken en de symboliek erbij te lezen. Dat kan dit via deze link http://www.deopenhofoudbeijerland.nl/fotoalbum

 
Palmpasen

Palmpasen

Tijdens de dienst op Palmpasen hebben de kinderen mooie palmpasenstokken gemaakt. Na de preek liepen ze in een vrolijke en kleurrijke optocht door de kerk.

 
Kerk in Actie Noodhulp slachtoffers Cycloon Idai

Kerk in Actie Noodhulp slachtoffers Cycloon Idai

In Mozambique, Zimbabwe en Malawi zijn miljoenen mensen getroffen door de cycloon Idai. Zij hebben dringend voedsel, water, kleding, onderdak en medicijnen nodig.

lees meer »
 
Expositie Dick Bouman

Expositie Dick Bouman

Dick Bouman exposeert in De Open Hof
Vanaf 9 februari exposeert Dick Bouman diverse werken van zijn hand in De Open Hof. De expositie is te bezichtigen van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 en 11.30 uur en van 14.30 – 17.30 uur. Op woensdag kan dit van 09.30 – 18.00 uur.
 

lees meer »
 
Afwijzing Nashville-verklaring

Afwijzing Nashville-verklaring

De Open Hof wil een duidelijk signaal afgeven dat ze de omstreden Nashville-verklaring afwijst. Om dit naar buiten toe duidelijk zichtbaar te laten zijn is deze week de Regenboogvlag in de vlaggenmast bij De Open Hof gehesen als teken dat in deze kerk iedereen gelijk is ongeacht geaardheid of seksuele identiteit. Tijdens de eredienst van zondag 13 januari zal hier nadrukkelijk bij stil worden gestaan. De Open Hof heet niet voor niets een Open Hof. Iedereen is hier meer dan welkom als kind van God, op zondag en alle dagen van de week.